top of page

AN'DA OL'MAK YA DA OLAMAMAK IŞTE MESELE BU !


Her yeni deneyimin zihnin ve bilinçdışının süzgecinden geçiyorsa “yeniyi” gerçek anlamda deneyimlemen nasıl mümkün olur?

“ An’da ol” “akışta ol” “anda kal!” Tüm bunları zihninle algılıyorsun ancak geçmişin sende bıraktığı izler dönüşmediği sürece bu sadece ezbere nakarat olarak kalmaya mahkum. Eğer içinde bulunduğun durumu hep bir referans noktası ile yaşıyorsan “an’da ol’amazsın” yaralarını iyileştirmediysen akışta kalamazsın. Arka planda bilinç altın ve biyolojik beyin gerektiğinde kullanmak üzere o anıyı saklı tutar. Zihin ve bilinç altı düşman değil sadece amacı bizi hayatta tutmak, onun için koruma amacı ile her anı bir geçmiş bilgiyle ilişkilendirerek olası bir tehlikeye karşı tetikte olmaktır. Arka planda otomatik beyin çalıştığı müddetçe “An”gerçek anlamıyla yaşanmaz. İyi - kötü, doğru -yanlış, tehlikeli-güvenli gibi kıyaslamalar fark etmeden sürerken, gene fark etmeden savunma odaklı yaşarız. “An”ın - öncesiz sonrasız, koşulsuz yaşanması için bilinç altı çalışmaları ve geçmiş kayıtların çözümlenmesi çok kıymetlidir. Yepyeni bir enerji ile ve kayıtsız anda olabildiğimizde ancak o an akışta ve bir çocuğun saflığında yaşanır.

Bunu sağlamaya yardımcı olacak benim bildiğim en iyi yöntem Regresyon çalışması.

Uzun yıllar evvel aldığım bir kaç regresyon çalışması sonrası bir orman yürüyüşünde ağaç altına oturup doğayı seyrediyordum ve büyük bir ancak huşu ya da huzur olarak adlandırabileceğim, tarifsiz bir hafiflik ve herşey ile bütün olma hali yaşadığım anda o anın - AN'DA olmanın farkı ne diye kendime sorduğumda fark ettim ki o an'da olma halinde bir mutlu hayal ya da mutlu bir yaşanmışlığa ilişkin bile bir referansım yoktu. Sadece oradaydım ve herşey ben de dahil bütünlük içindeydi. Bunu artık zihnim meşgul değilken metroda da yaşıyabiliyorum, yani her ortamda mümkün ve gerçekten an'da olmanın tadı başka bir deneyimle kıyaslanamayacak kadar hafif.

Access Bars ve Access Consciousness da müthiş katkılar sağlıyor hazır olduğunuzda. Teker teker bizi tutan görünmez iplerden özgürleşmek ve bir kez bunu tattığınızda artık siz kendinize dönme yoluna girmişsinizdir ve an'ı yaşamak her gün daha uzun sıklıkla mümkün olacaktır.

Her şey sadece seçim ile başlıyor. Regresyon çalışmasını denemeyi seçerseniz bana info@ruhun-isiği.com ya da sevil.aysegul@gmail.com adreslerinden ulaşabilirsiniz. Whatsapp ya da telefon ile 0536 6822771.

Kendiniz ol'maya giden yolda, yolunuz açık olsun.

Sevgi ve ışıkla ol'un


Tanıtılan Yazılar
Yeni Yazılar
Etiketlerle Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page